Verbeter je sportprestaties!

 In Voeding

Goede voeding is net zo belangrijk als een goed trainingsprogramma. Al enkele jaren werkt Beyond Yourself samen met Virtuoos. Dit is een bedrijf gespecialiseerd in voedingssupplementen met een focus op het gebied van sport, gezondheid, gewichtsbeheersing, herstel en prestatieverbetering. Virtuoos is een groot begrip binnen de (top)sportwereld; de high- end supplementen bieden daarom een goede ondersteuning aan een gezonde- en actieve levensstijl.


Fit worden? Neem een gratis proefles en ervaar wat sport en bewegen met je lichaam doet. Geef jezelf vandaag op.

Virtuoos kent haar oorsprong in de topsport. Vele nationale – en internationale topatleten, wielrenners, schaatsers, triatleten, vechtsporters, voetballers, hockeyers, tennissers, roeiers en andere sporters gebruiken dagelijks deze effectieve en dopingvrije sportvoedingssupplementen. Virtuoos gebruikt uitsluitend superieure biologisch actieve grondstoffen in haar supplementen. Daarnaast wordt standaard elke batch uit de Oranje Topsportlijn gekeurd door de Nederlandse Dopingautoriteit.

Benieuwd naar welke voedingssupplementen bij jou passen? Doe samen met een van onze trainers de test. Laat een berichtje achter met als onderwerp Virtuoos.

Recommended Posts

Start typing and press Enter to search