Meet Julian, onze nieuwe trainer

 In Sport

Bij Beyond Yourself vinden we het belangrijk om mensen een kans te bieden die in henzelf geloven en anderen willen helpen hun doelen te bereiken. Julian Terlien (19) is een voorbeeld van die ideologie, en hij komt daarom ons team versterken. “Julian zorgt voor veel variatie in de trainingen, zodat de groepslessen altijd weer een nieuwe beleving zijn voor onze Yonders”, zegt Beyond Yourself-trainer Iwan Redan.

Get to know Julian!

Waarom fitness?
“Op mijn veertiende begon ik met sporten in de sportschool. Met één reden: ik werd vroeger erg gepest vanwege mijn overgewicht. De sportschool werd mijn uitlaatklep en nu is het mijn leven.


Schrijf je nu in voor een gratis proefles van Julian!

Naast het trainen van leden bij Beyond Yourself doe ik de opleiding Sport en Bewegingsleider en werk ik bij Fitnesscentrum Pleizier. Deze levensstijl maakt me gelukkig en dat wil ik overbrengen op anderen.”

Wat wil je bereiken bij Beyond Yourself?
“Via mijn broer heb ik Iwan leren kennen. We spraken af dat ik een keertje les mocht geven om te achterhalen of mijn manier van trainen paste binnen de visie van Beyond Yourself. Na die les hadden Iwan en ik een gesprek en ben ik direct aangenomen voor een jaar.”

https://www.instagram.com/p/BQH74QhAU2l/?taken-by=beyondys

Ik wil dat de leden van Beyond Yourself wijzer worden van mijn trainingen. Mijn doel is om het positiefste bij leden naar boven te halen en hen met motivational speeches en mijn trainingen helpen te achterhalen wat zij willen in het leven om gelukkig te zijn. Wanneer ze dat helder voor hun geest hebben, help ik ze verder met het bereiken van hun doelen.”

“Ik wil meegroeien met het bedrijf, me specialiseren in personal training-sessies, en vooral veel nieuwe dingen leren. Ook wil ik met voedingsadvies leden nog beter helpen met hun gezonde levensstijl. Ik ga specifieke schema’s maken voor mensen die bijvoorbeeld willen afvallen of juist kracht opbouwen.”

https://www.instagram.com/p/BQnMfdDg_cA/?taken-by=juuul_t

Recommended Posts
Comments
pingbacks / trackbacks

Start typing and press Enter to search